Новини
Офіційно

У День рятівника надзвичайники Хмельниччини отримали подарунки та відзнаки від ОВА

17 вересня – День рятівника – свято тих, хто цілодобово знаходиться у постійній бойовій готовності до боротьби з незваним лихом та приходить на допомогу в найважчі хвилини. Напередодні відзначення цього дня перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін привітав надзвичайників області та подякував їм від усієї Хмельниччини за щоденний подвиг.

В героїчний час героїчної боротьби українського народу проти рашистських окупантів рятувальники підрозділів Державної служби надзвичайних ситуацій знаходяться на передовій. Ціною свого життя і здоров’я ви ліквідовуєте наслідки обстрілів, першими кидаєтесь у полум’я, щоб рятувати людей. Ваша зброя дуже надійна – це ваш високий професіоналізм, рішучість, сміливість, готовність прийти на допомогу, ризикуючи життям. Тож бажаю вам усім Божого захисту, віри, незламності, Перемоги та миру, – сказав Сергій Тюрін, звертаючись до учасників урочистого заходу.

Принагідно, посадовець вручив колективу рятувальників Хмельниччини сертифікат на безпілотний літальний апарат з тепловізором (DJI MATRICE 300 RTK) та відзначив кращих вогнеборців Почесними грамотами ОВА.

На жаль, від початку збройної агресії ворога ДСНС втратила 80 працівників, 287 – поранені, пʼятеро в полоні, один вважається зниклим безвісти. Двох рятувальників втратила і Хмельниччина – Владислава Дворака та Сергія Севрука. Низько схиляємо голову перед світлою пам’яттю Героїв-рятувальників, які загинули, виконуючи свій обов’язок, – йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОВА.

Читайте також: Рятувальники Хмельниччини з нагоди свята отримали житло та нагороди


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook