Новини
Офіційно

На Хмельниччині запрацював третій серцево-судинний центр (ФОТО)

На Хмельниччині розпочало свою роботу нове відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №3 КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» у місті Нетішин. На урочисте відкриття завітав перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Вітаючи керівництво та персонал закладу посадовець зазначив, що завдяки ініціативним і небайдужим людям, співпраці влади та громади високоспеціалізована кардіологічна допомога стає все ближчою до жителів нашого краю. А тому – це більше врятованих життів та відновлене здоров’я українців.

Нове відділення обладнане ангіографом – унікальним обладнанням, без якого сучасне оперативне втручання неможливе. Завдяки йому не буде втрачатись дорогоцінний час для порятунку та будуть застосовані сучасні медичні методи, – наголосив Сергій Тюрін.

Принагідно, кращі медичні представники закладу отримали відзнаки обласної військової адміністрації.

В час повномасштабної війни з російською федерацією лікарі рятують життя на фронті і в тилу. Ви є тими, хто щодня працює для наближення нашої Перемоги. Ваша праця дуже непроста і важка, і надзвичайно важлива. Щиро дякую вам, – додав керівник області.

За інформацією пресслужби Хмельницької ОВА


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook