Новини
Погода

Погода на 20 вересня: дощі та грози обіцяють на Хмельниччині

Завтра синоптики прогнозують дощову погоду майже по всій території області. Подекуди можливі грози та вітер. Попри це температура повітря вдень буде досить високою, як для вересня. Однак вранці та ввечері вже варто одягатися тепліше.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 20 вересня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі короткочасний дощ, вдень невеликий короткочасний дощ. Вночі місцями грози. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 11-16° тепла, вдень 20-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Ввечері у Хмельницькому на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря вночі +16, вдень +18, ввечері +16.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +16, вдень +22, увечері +17.

До самого вечора у Шепетівці буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Нічний дрібний дощ до ранку може посилитися, але незабаром повинен припинитися. Температура повітря вночі +15, вдень +19, ввечері +15.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook