Новини
ДТП

У Хмельницькому збили мотоцикліста: його забрала “швидка” (ОНОВЛЕНО)

Місцеві пабліки Хмельницького повідомляють, що на вулиці Проспект Миру поблизу автосалону “Баварія Захід” сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикліста.

Повідомляють, що травмованого водія мотоцикла забрали медики.

Біля BMW ЗБИЛИ мотоцикліста, його забрала швидка, в авто була дитина, згодом прибула поліція, – йдеться в дописі телеграм-каналу Реальний Хмельницький.

ОНОВЛЕНО: як повідомили в поліції, ДТП сталася вчора, 22 вересня, близько 14:00 години. Зіткнулися автомобіль «Hyundai» під керуванням 28-річного хмельничанина та мотоцикл «SOUL», за кермом якого перебував 17-річний місцевий житель. Внаслідок аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Хмельницької обласної лікарні.

За даним фактом слідчі Хмельницького райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook