Новини
Інфраструктура

Оновлені черги погодинних відключень електроенергії на Хмельниччині оприлюднили в обленерго

Як і обіцяли, у “Хмельницькобленерго” завчасно склали, затвердили та оприлюднили перелік черг, за якими у випадку потреби, будуть здійснюватися погодинні відключення електроенергії. Наразі, зазначають у товаристві, потреби у відключеннях немає, проте споживачі вже можуть дізнатися, до якої черги належить їхній будинок, аби згодом, якщо відключення будуть застосовуватися, співставити їх з оприлюдненими графіками.

Чи будуть застосовуватися погодинні відключення, залежатиме від стану об’єднаної енергосистеми України, погодних умов, рівня споживання електроенергії та інших факторів, зазначили у “Хмельницькобленерго”. Поки що електроенергія по областях України розподіляється без застосування лімітів.

Дізнатися, до якої черги належить ваш будинок або офіс можна на сайті АТ “Хмельницькобленерго”, за посиланням. Якщо одна будівля зазначена в декількох чергах відключень, це означає, що будинок має кілька приєднань до електромережі. В такому випадку дізнатися, до якої саме черги відключень належить ваше помешкання, краще за допомогою чат-ботів у Вайбер та Телеграм, пояснили у товаристві.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook