Новини
Погода

Погода на 2 жовтня: зниження температури прогнозують на Хмельниччині

Осінь потроху захоплює територію Хмельниччини. Після зовсім не вересневої спеки синоптики обіцяють зниження температури повітря, приблизно на 6-7 градусів в цілому по області. Опадів все ще не прогнозують, тож перший день тижня пройде просто під хмарами.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 2 жовтня, на Хмельниччині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 15-20° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +19, ввечері +13.

В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора у Кам’янці-Подільському буде зберігатися похмура погода. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +20, увечері +15.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Шепетівці буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +11, вдень +18, ввечері +12.

Читайте також: Гроші під ногами: як хмельничани заробляють на каштанах

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook