Новини
Здоров’я

У Хмельницькій міській лікарні запрацював контакт-центр

Хмельницька міська лікарня підключилась до єдиного медичного номера міста. За місяць роботи контакт-центру було прийнято понад пів тисячі дзвінків.

Аби отримати необхідну інформацію, пацієнтам слід зателефонувати за безкоштовним номером 0800-202-103 і обрати в голосовому меню цифру “6”.

Нині у кол-центрі працює одна операторка Альона Семенюк. За день приймає понад 15 дзвінків. Жінка розповідає, що клієнти звертаються з різноманітними запитаннями: де знаходиться відділення, як зателефонувати у відділення, як дізнатися часи прийому.

Медичний директор КП “Хмельницька міська лікарня” Володимир Мойсюк розповідає, що раніше усі дзвінки на номер приймального відділення. Тепер воно безпосередньо займається своїми завданнями, не відповідаючи на питання, які забирали в них час, сповільнюючи їхню роботу. Тому тепер робота робиться швидше, адже ми розвантажили один із структурних підрозділів.

Записатися на обстеження не можна, але оператор розповість, які послуги надають у медичному закладі, у якому відділенні знайти лікаря, години прийому. Також оператор не може дати відповіді у телефонному режимі на питання, пов’язані з інформацією про пацієнта через медичну таємницю.

Якщо ж за номерок контакт-центру не відповідають, то людині обов’язково перетелефонують, переконують у лікарні. Приймають дзвінки у будні з 8 до 16 год.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook