Новини
Увага!

Частина хмельничан на кілька діб залишиться без газу

Хмельницька філія “Газмережі” з 9 по 13 жовтня 2023 року проведе ремонтно-модернізаційні роботи та перевірить на щільність системи газопостачання в Хмельницькому з припиненням розподілу газу на чотирьох вулицях обласного центру.

Про це повідомила пресслужба АТ “Хмельницькгаз”.

Ремонтно-модернізаційні роботи проводитимуться за адресами:

  • вул.Свободи, 11 А
  • вул.Довженка, 5
  • вул.Кам’янецька, 98
  • вул.Водопровідна, 86.

Прохання – на час виконання робіт відключити всі газові прилади та перекрити крани на приладах і перед ними. На момент пуску газу необхідно забезпечити 100% доступ працівників АТ «Хмельницькгаз» до газових приладів для проведення обов’язкових робіт по перевірці на щільність системи газопостачання.

Будьте пильними! Задля уникнення непорозумінь – вимагайте посвідчення співробітника АТ «Хмельницькгаз», завірене печаткою. Звертаємо вашу увагу, що дані роботи по модернізації об’єктів критично важливої інфраструктури проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безперебійного розподілу природного газу споживачам, а також підготовки до опалювального сезону. В разі необхідності – телефонуйте 104, – йдеться в допися газовиків.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook