Новини
Погода

Погода на 10 жовтня: заморозки на Хмельниччині продовжуються

Попри прогнози синоптиків щодо істотних заморозків за кілька днів, мешканці Хмельницької області відчули їх вже цієї ночі. Позначка термометра опустилася до нуля градусів. Наступної ночі нічого не зміниться. Варто знову очікувати таку ж температуру. Щоправда, вдень повітря прогріється до 12 градусів тепла.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 10 жовтня, на Хмельниччині буде малохмарно, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі сильний заморозок 0-3°, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Чисте небо у другій половині дня у Хмельницькому зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +10, ввечері +4.

До обіду у Кам’янці-Подільському протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +10, увечері +8.

У Шепетівці хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вночі 0, вдень +10, ввечері +4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook