Новини
Офіційно

Відділ підтримки ветеранів війни та членів їх сімей відкрили у Хмельницькому

Ветеранський хаб при Хмельницькій районній військовій адміністрації відкрили в обласному центрі сьогодні, 10 жовтня. Участь у заході взяли представники влади, духовенства, військовослужбовці, голови громад.

Як повідомили у Хмельницькій районній військовій адміністрації, до відкриття першого в області Відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей долучилися начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, його заступники Віктор Паламарчук та Заряна Попадіна, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, начальниця відділу підтримки ветеранів війни та їх сімей Інна Пікало, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир Юр’єв, Владика Павло, Єпископ Хмельницький та Кам’янець-Подільський ПЦУ, начальник Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Микола Грушка, військовослужбовець Олександром Маковей та голови громад області. Також до участі у відкритті доєднався онлайн, Ігор Костріков, заступник директора Департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя.

Під час відкриття було підписано Меморандуми про співпрацю між Хмельницькою районною військовою адміністрацією в особі Анатолія Катеренчука з БО “Захисти Хмельниччину”, з Громадською організацією «Легіон Нескорених» в особі голови Сергія Паламарчука, колективом Безоплатної правової допомоги Хмельниччини, Головним Управлінням пенсійного фонду в Хмельницькій області в особі директора Олександра Крупи, Хмельницьким обласним центром зайнятості в особі директора Сергія Черешні.

Мета відділу – підвищення рівня соціального захисту ветеранів війни та членів їх сімей, членам сімей зниклих безвісти та загиблих (померлих) захисників і захисниць України під час забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, підтримання їх належного морально-психологічного стану, поліпшення ефективності взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки ветеранів війни та членам їх сімей, членам сімей зниклих безвісти та загиблих (померлих) захисників і захисниць України, створення у суспільстві атмосфери співчуття, підтримки та поважного ставлення до даної категорії громадян.

“Це визначний момент для нас, оскільки ми прагнемо забезпечити належну підтримку та допомогу тим, хто віддав своє життя за наше благополуччя і мир. Цей відділ – результат спільних зусиль та прагнень всіх присутніх. Сьогоднішнє відкриття – це лише початок нашої спільної місії. Ми прагнемо зробити все можливе, щоб забезпечити нашим ветеранам війни та їх сім’ям всю необхідну підтримку та допомогу, яку вони заслуговують”, – зазначив Анатолій Катеренчук.

Адреса відділу підтримки ветеранів війни та членів їх сімей: м. Хмельницький вулиця Пилипчука, 17/1.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook