Новини
Увага!

Через аварію на залізниці деякі потяги, що курсують через Хмельниччину, затримуються

Через сходження вантажних вагонів на перегоні Бердичів – Козятин буде змінено маршрут низки пасажирських поїздів, повідомили в Укрзалізниці.

Через Жмеринку та Підволочиськ із затримкою до 2 годин слідуватимуть наступні поїзди:

  • 7 Київ – Чернівці,
  • 95 Київ – Рахів,
  • 49 Київ – Трускавець.

Поїзд 23 Київ – Хелм прямує зміненим маршрутом через Коростень і Шепетівку із затримкою близько 1 години.

Поїзд 78 Ковель – Одеса прямуватиме через Бердичів, Житомир, Фастів, Козятин із затримкою до 3 годин.

Поїзд 6 Ясіня – Запоріжжя слідуватиме через Шепетівку, Коростень і Фастів із затримкою до 3 годин БЕЗ зупинки по станції Бердичів. Пасажирів від Бердичева на цей рейс у дніпровському напрямку довезуть до Фастова поїздом 78 із подальшою пересадкою на придбані місця. Пасажирів цього рейсу ДО Бердичева натомість готують до пересадки на поїзд 88 у Фастові.

Провідники, вокзальні чергові, поїзні диспетчери та оператори гарячої лінії готові всю ніч тримати ситуацію на контролі і не дати нікому заплутатись. Приносимо пасажирам вибачення за незручності і вже ліквідовуємо наслідки сходження,повідомили в Укрзалізниці.

Нагадаємо, для чотирьох потягів, що курсують через Хмельниччину, скоротили маршрути

ОНОВЛЕНО: Станом на 9.30, за інформацією Укрзалізниці, завершено відновлювальні роботи на дільниці Козятин — Бердичів, рух пасажирських поїздів відновлено стандартним маршрутом.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook