Оголошення
Про нас

Про нас

Поділля NEWS – інтернет-видання, засноване у 2016 році. Наші читачі – не лише мешканці Хмельницької області, життя якої ми висвітлюємо у своїх новинах, а й усі, кому цікаво, чим живе Хмельниччина, незалежно від місця проживання.
Кримінальні хроніки, дорожньо-транспортні пригоди, надзвичайні події – ми пишемо про те, що викликає резонанс у суспільстві. Але разом з тим розповідаємо й про життя буденне – чим живуть щодня міста та села Хмельницької області, які позитивні зрушення відбуваються у громадах взагалі та у місті Хмельницькому зокрема. Діяльність влади, перебіг реформ, життя ОТГ, культурні події та дозвілля, проблеми та перспективи бізнес-середовища області – про це та про багато іншого ви можете почитати у новинах Поділля NEWS.
У блогах нашого видання – вільні думки авторів, які показують життя Хмельницького та Хмельниччини таким, яким його бачить звичайний мешканець великого міста або маленького села. Також у блогах можна прочитати практичні поради психологів, економістів, юристів тощо.
Партнером видання є інтернет-канал «Nagolos TV», тож про життя Хмельниччини більше можна дізнатися не лише читаючи тексти, а й переглядаючи відео-сюжети.

Наша команда


Наталія Кошай
– політологиня, журналістка, фахівчиня з виборчих технологій на PR, експертка з гендерних питань. Закінчила Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка за спеціальністю “Політологія”. Учасниця міжнародних громадсько-політичних програм.


Тетяна Новак
– журналіст-фрілансер. В журналістиці з 1997 року. Член Хмельницької міської організації НСЖУ.


Нікітіна Ольга
– працювала журналістом, ведучою та режисером програм у медіа-холдингу «Марічка Новини», журналістом у редакції «Журналіст», останні три роки журналіст та блогер на сайті Поділля News. Авторські матеріали здебільшого присвячені темі української культури і мистецтву, актуальним подіям міста та області, розкриттю особистостей регіону перед подолянами.



Світлана Русіна
– досвід у журналістиці близько 20 років. У різні часи працювала для інформагентства “Контекст-медіа”, “Суспільне Поділля”, МТРК “Місто”, газети “Експрес”, Громадського радіо, сайтів “Поділля news”, news.km.ua, “Новини Хмельницький”. Блогерка у “Хмельницький постовий”. Учасниця проєкту “Голос місцевих ЗМІ”. Авторка віршів.



Ірина Кошелева
– контент-менеджер, копірайтер-фрілансер, СММ спеціаліст, фахівець зі зв’язків з громадськістю. За освітою міжнародник-аналітик.



Костянтин Зварич
– 25 років в економічній журналістиці. Розпочинав у Києві в інформаційній агенції “Інтерфакс-Україна”. Паралельно дописував у загальнодержавні газети “Дзеркало тижня”, “Фінансова Україна”, “Україна молода”. Згодом працював у щотижневику “Галицькі контракти”. Після повернення в Хмельницький 15 років займався економічною тематикою в обласній газеті “Подільські вісті”.

Автор: Адміністратор сайту