Дмитро Лисий
1 114
Як правильно обрати модель маркетингу на підприємстві?

Визначивши стан ринку через стан попиту та пропозиції, ми зможемо правильно обрати маркетингову модель.

1 109
Що робити, коли курс валюти зростає, а продажі падають?

Оптимізація бізнес-процесів є однією з основних,  стратегічно важливих завдань підприємства, що визначають усю його подальшу  ефективну діяльність.

1 268
Підприємницька культура – рушійна сила розвитку економіки

Що можна зробити для того, аби підприємців в Україні стало більше і щоб вони заробляли досить коштів, аби бути рушійною силою мікро- та макро- економіки країни?

1 256
Маркетингові дослідження та Інтернет-технології сьогодні

То що ж воно таке маркетингове дослідження? І як можна здійснити його власними силами із мінімальними затратами і максимальною користю?

1 117
Хто допоможе місцевому підприємцю?

Мабуть кожен підприємець хоч щось чув про численні програми розвитку та підтримки підприємництва в Україні. Тож і ми вирішили дослідити, що це за програми, де взяти інформацію про них та яким чином вони можуть бути корисними локальному бізнесу? 1. Підтримка малого і середнього підприємництва (далі МСП) на державному рівні включає перелік програм підтримки малого і […]

2 999
Можливості мобільного додатку Google

Мільйони людей щодня шукають через пошукову систему Google фірми, схожі на пересічного підприємця/бізнесмена. Минулого року ми писали про те, як можна безкоштовно прокачати свій бізнес за допомогою Google. Але хто ж знав, що всі можливості для підприємців від компанії–гіганта доступні і в мобільному додатку, про який нижче розміщено детальну інформацію. Тож які саме можливості та […]

1 239
Емігрувати чи шукати роботу в Україні?

Тема наявності або відсутності хорошого місця праці – завжди актуальна тема. Навіть якщо людина вже десь працює,  все одно доцільно шукати роботу з більшою оплатою або більш зручними умовами праці, більш підходящим колективом тощо. Тому й у справі еміграції за кордон в пошуках кращої, більш високо- чи стабільнооплачуваної роботи – це запитання, яке ставлять собі […]

2 308
Як бути завжди в тренді: блоги найцікавіших компаній світу

У сучасному інформаційно насиченому світі уже ніби й немає дефіциту інформації, та й швидкість її передачі просто вражає. Але все ж залишається проблема точності та правдивості інформації. Так, багато людей переписуючи одне і те ж повідомлення в соціальних медіа або що, – можуть викривити його зміст до невпізнаваності.

1 611
Як заробити на новорічних святах?

Багато людей вважають, що  свята – це все видумки великої індустрії розваг, яка на цьому заробляє величезні гроші…. І дехто навіть зовсім не святкує через це деякі новорічні свята.

1 526
Кращі стартапи 2018 року: робот-рекрутер, диво-досліди для дітей та мережа для випускників і працедавців

Хтось не може знайти роботу, комусь, навпаки, потрібно постійно шукати нових співробітників, а чиїсь діти не мають чим зайнятись у свій вільний час.