Дєдов Володимир
2 384
Як правильно спланувати передпокій

Щоб визначитися, які функціональні зони потрібні в передпокої, ви повинні в думках провести моделювання основних фунціональних процесів, ситуацій, що відбуваються з вами протягом дня у цій зоні.

6 876
Типові помилки в дизайні санвузла

Мала площа, яскраві кольори, погане освітлення, відсутність вентиляції – ці та інші помилки роблять користування санвузлом некомфортним.

1 592
Речі, яких бажано уникати в домашньому інтер’єрі

Навіть найстильніші прасувальні дошки, швабри, віники і тази з відрами не додадуть шику оселі, коли вони стирчать у всій красі у центрі кімнати.

1 530
Вибираємо плитку: на що звернути увагу

Найголовніше правило: вирушайте за плиткою тільки після того, як точно визначитесь з елементами інтер’єру, стилем, кольором, матеріалом гарнітуру.

1 235
Поговоримо про канцерогени в будівельній сфері

Чи звертали ви увагу на те, що останнім часом з’явилося багато реклами житла з еко-бруса, екологічного житла… Це неспроста.

2 391
Натяжна стеля: за і проти

Натяжна стеля здатна витримати близько 100 літрів води на квадратний метр площі. При цьому вони настільки щільні, що не лопнуть, а просто перетворяться на пухир.

1 712
Планування ремонту: з чого почати?

Ви можете зробити ескіз на папері олівцем, можете вирізати з паперу двухмірні моделі меблів і рухати їх по плану до досягнення бажаного результату, можете моделювати на комп’ютері.

3 023
Плітнус – потрібен чи ні?

Сьогодні хочу з вами поділитися інформацією про плінтуси для підлоги. На це мене надихнула нещодавня розмова з моїми замовниками, які мене запитали, чи потрібен той плінтус і чи можна без нього обійтися?

1 669
З чого починається ремонт?

Якщо ви плануєте робити складний ремонт зі зміною планування або почати все з чистого аркуша в голих бетонних стінах, тоді вам знадобитися допомога професійного дизайнера.

1 807
Порада хмельничанам: як вибрати квартиру?

У переважній  більшості статей в Інтернеті  розглядається проблема вибору квартири з точки зору ріелторів, забудовників, домовласників-перекупів, точніше –  з вигідної для них позиції.