Передвиборчі меседжі
1 832
Як змінити життя родини, підприємства та країни? – Розпочати з аудиту!

Важливі ініціативи для людей, про які сказала Юлія Тимошенко, презентуючи програму «Треба діяти», стосувались пенсій та підтримки молоді.

2 454
Юридичний механізм для компенсації переплачених коштів за газ

“Тарифною перемогою” у судах Юлії Тимошенко та “Батьківщини” по суті створено юридичну базу, аби споживачі могли отримати компенсацію за свої переплати, звернувшись із листом-вимогою до постачальника послуг (відповідних облгазів).

1 334
Юлія Тимошенко: лікар, якого потребує наша країна

Головною загрозою для майбутнього країни стане некомпетентність нових посадовців. До того ж, на країну насувається економічна криза, а це вимагатиме швидких та ефективних рішень.

1 227
Тимошенко буде сильним союзником Зеленського – політологи

«Якщо «Слуга народу» візьме близько 40%, то їм потрібен буде партнер, менш імовірно, що партнери. Найбільш імовірним таким партнером сьогодні розглядається «Батьківщина»

1 508
Вирок владі: українці обирають зміни

Які настрої переможуть, побачимо трішки більше, ніж за місяць. А зараз головне – прослідкувати, аби перший тур виборів пройшов чесно.

1 247
Березенка викликали на допит у поліцію через підкуп виборців, – Бутусов

“Справа щодо Березенка не має якихось перспектив до виборів – він народний депутат, сам він нічого не роздає, зрозуміло, процедура складна, а він недоторканна особа, і нічого з ним поліція зробити не має права. Виклик на допит – це політична демонстрація”, – зазначає журналіст.