новини
новини

Прогнози синоптиків на завтра для мешканців Хмельниччини знову не дуже втішні. Протягом дня обіцяють опади у вигляді переважно снігу, хоча подекуди можна очікувати також дощу. На дорогах теж буде некомфортно – через ожеледицю.

Протягом трьох годин орієнтовно без електропостачання залишилися споживачі, що мешкають або працюють на трьох десятках вулиць у Хмельницькому.

6 квітня по вулиці Прибузькій (відрізок від вулиці Кам’янецької до вулиці Грушевського) відбудеться виставка-ярмарок «Квітуча Україна».

Малюк народився у липні минулого року. Як зазначають у Хмельницькій обласній прокуратурі, лікарка під час пологів недбало поставилася до своїх обов’язків, що зрештою спричинило смерть немовляти.

Клуб «Активного довголіття» призначений для підтримки людей похилого віку. Серед таких є і внутрішньо переміщені особи. Реалізація проєкту стала можливою завдяки співпраці Хмельницької обласної організації Товариства Червоного Хреста України з Норвезьким Червоним Хрестом.

Дорожньо-транспортна пригода сталася днями на вулиці Шевченка в обласному центрі. Внаслідок ДТП травмувалася 29-річна хмельничанка.

Сьогодні, 18 березня, стартує навчально-тренувальний збір національної чоловічої збірної України U-18 з регбі-7. Серед спортсменів, які потрапили у національну збірну, є вихованці тренерів Хмельницької ДЮСШ №1.

Наскрізна діра в стіні, дивом вціліла батарея опалення, побиті вікна та пошкоджений дах – такі наслідки збиття ворожого безпілотника, який наприкінці минулої доби атакував Хмельниччину з півночі. Поранена під час збиття “шахеда” жінка наразі перебуває у лікарні. Вона вже перенесла одну операцію, попереду на неї чекає друга.

На період шкільних весняних канікул Укрзалізниця призначила додаткові рейси для поїздів, що курсують в популярних напрямках, зокрема, до Львова та до Карпат. Низка цих поїздів під час руху проходитиме через Хмельниччину.

Двома хвилями вчора, 17 березня, оголошували повітряну тривогу на Хмельниччині. “Заблукалий шахед”, що залетів в область після відбою, відпрацювали сили ППО. Внаслідок збиття ворожого безпілотника є постраждала жінка. Також зафіксовано пошкодження будинку.