Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали автокрадіїв-невдах

21 січня близько 22.45 години на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в дворі будинку по проспекту Миру промишляють злодії. Патрульні, які за декілька хвилин були на місці, побачили біля припаркованого автомобіля «ЗАЗ Таврія» трьох чоловіків. Помітивши поліцейських, зловмисники намагались втекти, але їм це не вдалося.

Затриманими виявились двоє хмельничан 33 і 50 років та 36-річний громадянин однієї із сусідніх держав. Усі вони раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Один перебував у розшуку.

Як виявилось, того вечора зловмисники розбили вікна у трьох автомобілях, але у двох із них нічого цінного для себе не знайшли. А з «Таврії» вони викрали компресор, FM-модулятор та два набори інструментів. Дорожню сумку із викраденими речами поліцейські виявили неподалік.

Правоохоронці повідомили власника про те, що сталося з його автомобілем, а злодіїв затримали. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі перевіряється їхня причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Джерело: Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко