Новини
Суспільство

У Хмельницькому оголошено конкурс на кращий дизайн вбиральні у центрі міста

Управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради оголошує конкурс на кращий дизайн зовнішнього вигляду фасаду громадської вбиральні на території скверу ім. Т.Шевченка.
Управління ЖКГ замовило проект та невдовзі збирається приступити до будівництва громадської вбиральні. Новий громадський туалет буде наземним, одноповерховим, знаходитиметься на місці існуючого на ділянці площею 137,15 кв. м, протяжністю 21,1 м х 6,5 м. Наразі залишилося визначитися із зовнішнім виглядом будівлі.

Щодо учасників конкурсу, жодних обмежень немає: це може бути як колективний, так і індивідуальний проект від фахівців сфери або ж просто від зацікавлених осіб.
Оцінюватимуть ескізи за тим, наскільки вони композиційно довершені, витримані стилістично та чи органічно поєднуватимуться з існуючим ландшафтом. Слід також враховувати практичність, екологічність та економічність майбутньої вбиральні, – все рештаВаша уява.
Конкурс триватиме з 3 по 21 березня 2017 року. 21 березня – фінальний етап, на якому журі визначить переможця. До складу журі  увійдуть представники міськвиконкому, фахівці профільних управлінь, комунального підприємства по зеленому будівництву і благоустрою міста, представники громадських організацій, наукових установ та організацій.
Подавати свої пропозиції можна до 20 березня включно в управління ЖКГ (вул.Проскурівська, 1,uzkg.km4@ukr.net), заповнивши заявку на участь у конкурсі.

Автор: Алла Самойленко