Новини
Дозвілля

Кам’янець запрошує шукачів пригод на атипові екскурсії

Наприкінці квітня засновник фестивалю «Respublica» Андрій Зоін та учасник гурту «Zapaska» Павло Нечитайло запрошують шукачів пригод на атипові екскурсії Кам’янцем-Подільським. На відміну від традиційних туристичних маршрутів, атипові екскурсії розкриють для охочих невідомий Кам’янець з його яскравими персонажами та самобутніми куточками.

Екскурсії будуть цікаві як туристам, які вже відвідали основні пам’ятки архітектури та прагнуть нових вражень, так і кам’янчанам. Адже це чудова нагода побачити рідне місто очима творчих людей, які вміють смакувати дрібниці та цінувати особливості. Хвилюєтесь за історичну пізнавальність екскурсій? Не варто, адже лідер гурту «Zapaska» Павло Нечитайло –  кандидат історичних наук, який саме зараз очолює археологічні розкопки у Кам’янці-Подільському.

«Забуті бухти і гавані, скарби коралових рифів давніх Товтр, незнані маршрути околицями порту Кам’янець, таємне помешкання дяді Юри, підводні течії Біланівки та Цибулівки, сніданок у людожера, знайомство з VIP-персоною з «жовтневого», ми подаруємо вам найдорожчі маршрути, які не купиш за гроші», – обіцяють організатори. Вже розроблено декілька туристичних маршрутів: «Капітани Сарматського моря» та «Королі Польських фільварок». Записатись на атипову екскурсію та дізнатись подробиці пригод можна ТУТ.

Джерело: vdalo.info

Автор: Адміністратор сайту