Новини
Події

У Хмельницькому вп’яте пройшла Спартакіада «Сила Духу» серед потерпілих на виробництві

Управлінням виконавчої дирекції Фонду в Хмельницькій області спільно з Хмельницькою обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» 28 березня у місті Хмельницькому проведено Спартакіаду «Сила Духу» серед потерпілих на виробництві. Такий спортивний захід вже став доброю традицією і проводиться в обласному центрі вп’яте.
Підопічні Фонду з 12 районів (міст) Хмельниччини, приїхали поборотися за перемогу у шести видах спорту: армспорті, бомбаскеті, гирьовому спорті, дартсі, настільному тенісі та шахах. Багато учасників приймали участь в обласних змаганнях у минулих роках, дехто представляв регіон у фіналі Всеукраїнської спартакіади.
Чемпіоном Спартакіади у загальнокомандному заліку стала команда міста Хмельницького. Такий успішний результат принесли команді золоті призери: Крищук О.В. (настільний теніс), Мельничук І.В. (бомбаскет), Бучок В.В. (настільний теніс), Богдан І.Б. і Григор’єв М.В. (армспорт),  Гжибовська С.Л. (бомбаскет), Фуніков А.В. і Збаравський В.Ф. (гирьовий спорт).
Вдало виступили представники Волочиського району, які у підсумку вибороли друге командне місце. Це переможці у: дартсі – Літвінов Ю.В. і Мостовий А.Ю., у армспорті – Павлишен А.А.
Третіми у командній першості стали представники Полонського району: Гаврилюк В.В. (настільний теніс) та Фомін В.І. (шахи).
Представники команд інших районів (Дунаєвецький, Летичівський, Старокостянтинівський та Ярмолинецький) вибороли другі та треті місця.
У кожного з учасників змагань є своя непроста історія, проте прагнення до здорового та активного способу життя об’єднує їх усіх. Саме вони є добрим взірцем для наслідування для інших людей, які в силу певних обставин потрапили в скрутні життєві ситуації. Тому що не втратили віри в свої сили і надії на краще.
За результатами обласних змагань буде сформована команда, яка представлятиме Хмельниччину на Всеукраїнській спартакіаді праці «Сила духу», яка відбудеться у червні в м.Одеса.

 

 

Джерело 

Автор: Алла Самойленко