Новини
Бізнес

Мистецтво праці на землі

Одна з наймолодших у галузі, компанія «Сварог Вест Груп» за роки свого існування має великі досягнення: за результатами роботи у 2015 році за версією Landlord визнана найефективнішою агрокомпанією в Україні. У тому ж році з індексом інноваційності 41,7 компанія посіла третє місце у рейтингу найінноваційніших агрокомпаній за версією Forbes Україна. Площі земель, які знаходяться в обробітку, за десять років збільшилися вчетверо.
У своїй роботі агрокомпанія використовує 500 одиниць високоефективної сучасної техніки. Продуктивність найбільшого у Західній Україні насіннєвого заводу – 15 тонн на годину. Компанія має 9 сучасних елеваторів потужністю 350 тисяч тонн. Основою ефективної діяльності є не тільки сучасна техніка, а й інноваційні технології точного посіву, запроваджена авторська система управління компанією у режимі он-лайн. Як наслідок усього цього, врожайність на полях, які обробляє агрокомпанія,, одна з найвищих в Україні.
Агрокомпанія досягла значних успіхів у вирощуванні фруктів, виробництві нішевих культур і органіки. Якість продукції оцінили не тільки в Україні. Продукцію рослинництва підприємство експортує у країни Європи, Азії, Близького Сходу. Не менш успішно займається компанія і виробництвом тваринницької продукції.
«Сварог Вест Груп» можна назвати компанією мрійників. Багато проектів уже втілено в життя, ще більше – у амбітних планах. Натхненником успішної діяльності агрокомпанії справедливо вважають очільника компанії «Сварог Вест Груп» Андрія Гордійчука.
Разом з виробничою діяльністю компанія «Сварог Вест Груп» дбає про людей: підтримує тісний зв’язок з територіальними громадами, займається благодійністю і реалізує соціальні проекти.
Агрокомпаня «Сварог Вест Груп» відсвяткувала десятилітній ювілей. Керівництво компанії і усі 5000 співробітників налаштовані на досягнення нових вершин і впевнені у тому, що найбільші перемоги ще попереду.

Автор: Адміністратор сайту