Новини
Кримінал

Вдень – таксист, вночі – грабіжник

Затримали водія, на рахунку якого понад півтора десятка крадіжок.

Сам 39-річний підозрюваний родом із села Розсоша Хмельницького району, але проживав в обласному центрі, де працював таксистом. Вдень він возив людей, а вночі на тому ж автомобілі, до речі, їздив по довколишніх селах і вчиняв крадіжки.

Злодій проникав у продуктові магазини, поштові відділення та сільські ради, звідки викрадав найрізноманітніші речі: продукти харчування, спиртне, побутову хімію, оргтехніку і навіть документи та печатки. У приміщення проникав шляхом відтискання вікон та дверей.

Дещо з викраденого залишав собі, більшість продавав випадковим покупцям. Чимало речей, зокрема, документи із сільських рад та печатки, правоохоронці вилучили.

Встановлено, що зловмисник вчиняв крадіжки не тільки в Хмельницькому, а й у Ярмолинецькому, Деражнянському, Красилівському та Волочиському районах. Наразі доведено його причетність до вчинення більше 15 злочинів, проте слідчі дії тривають, і епізодів може бути значно більше, повідомляє прес-служба Нацполіції.

На період досудового слідства суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 185 (Крадіжка) та ст. 357 (Викрадення документів, штампів, печаток). Чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Автор: Тетяна Новак