Новини
Увага!

Повне перекриття руху на декількох трасах Хмельниччини

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомляє, що через складні погодні умови: снігопади, хуртовини, снігові замети, сильний шквальний вітер, на автодорогах загального користування Хмельниччини, зокрема на а/д М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам”янка, Н-03 Житомир-Чернівці та Р-48 Кам”янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір”я з 13 години 8 січня 2017 року вводиться тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту.

Починаючи із 12.00 год. 8 січня через складні погодні умови на автомобільній дорозі державного значення Т-23-21 Ярмолинці-Кам”янець-Подільський введено закриття руху для всіх видів транспортних засобів.

Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Варто відмовитися від поїздок пасажирам з дітьми та екскурсійним автобусам. Краще попередити виникнення надзвичайних ситуацій.

Якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі, зателефонуйте черговому Служби автомобільних доріг (0382) 78-32-59 (цілодобово).

 

Автор: Тетяна Новак