Новини
Надзвичайні події

Рятувальники Хмельниччини продовжують допомагати людям, які потрапили до снігових пасток

8-9 січня рятувальники Старокостянтинівщини  4 рази виїжджали на рятування людей, що через негоду опинилися у сніговій пастці.

Так, 08 січня о 12:40 на пункт зв’язку частини поступило повідомлення про те, що поблизу с. Жабче Старокостянтинівського району внаслідок ускладнення погодних умов автомобіль, рухаючись до Старокостянтинівської центральної районної лікарні для отримання ліків на денний стаціонар, потрапив в сніговий замет. Рятувальники звільнили автомобіль та доставили до місця призначення.

Того ж дня о 12:05 хв. поступило повідомлення про те, що поблизу с. Пашківці автобус з дітьми потрапив у сніговий замет. Особовим складом було витягнуто 20 автомобілів з снігового замету на розчищену ділянку дороги та врятовано 43 людини, з яких 8 дітей. Легковик «ДЕО Ланос» через несправність не міг рухатись далі, всередині знаходилося  5 чоловік та 1 дитина.

О 16 год. 40 хв. було здійснено виїзд в с. Пашківці Старокостянтинівського району. Там  вантажівки занесло на узбіччя, через що рух транспорту було суттєво ускладнено. Особовим складом відділення  було витягнуто 2 вантажних автомобіля ДАФ та Рено з напівпричепами з снігового замету на розчищену ділянку дороги.

Вночі з 8 на 9 січня поступило повідомлення від водія швидкої допомоги про те, що поблизу с. Іляшівка його автомобіль із лікарями потрапив у сніговий замет та не може вчасно дістатися до хворої жінки. Рятувальники на автомобілі підвищеної прохідності доправили жінку до медиків та відбуксирували карету швидкої до лікарні.

Автор: Тетяна Новак