Новини
Суспільство

Кам’янець-Подільський рятується від наслідків стихії

Негода, яка “накрила” Хмельниччину 7 та 8 січня, дала про себе знати і в Кам’янці-Подільському. Мороз, сильний вітер, хуртовина створюють чимало труднощів для кам’янчан. Негода дає про себе знати і далі. Тому комунальні служби намагаються відновити рух містом та розчищають тротуари.

Варто відзначити роботу підприємців, тротуари та парковки поблизу кафе, магазинів, перукарень розчищенні та посипані. Чого не можна сказати про приватні будинки. Поблизу домоволодінь замети снігу та не можливість нормально рухатись.

У місті ж на вулицях у понеділок було не людно. Та й на дорогах машин небагато. Щоправда, подекуди складається враження, що автівками легше дістатися необхідного місця, ніж ногами – багато тротуарів так замело, що аби пройти, треба зануритися в сніг по коліна.

В понеділок розчищали об’їзду дорогу, яку неабияк замело, що обмежило рух вантажному транспорту.

Як повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства Олександр Бабчинський «Над розчисткою міста вночі працювало 9 одиниць техніки та близько 50 двірників. Техніка працювала, як на дорогах так і на тротуарах. Наразі ситуація покращилася та комунальники справляються із негодою».

Загалом  містом пересуватися можна, комунальники роблять свою роботу.

Свідомість кам’янчан бажає кращого. Якби ж кожний мешканець біля свого будинку почистив хоча б для себе, то все місто вже не відчувало б наслідків погодної стихії.

Рятувальники ж закликають усіх у період негоди без особливої потреби на вулицю не виходити, а водіям – утриматися від поїздок власним автотранспортом.

Джерело: Вечірній Кам’янець

Автор: Тетяна Новак