Новини
Кримінал

Хмільні святкування з різаниною на Хмельниччині

У Славутському районі на Хмельниччині в період новорічно-різдвяних свят було скоєно два підрізи. Про це повідомляють у поліції.

Перший випадок правоохоронці зафіксували в селі Прикордонна Улашанівка 1 січня, а другий — 7 січня в селі Колом’є. Обидва підрізи було скоєно під час розпиття спиртних напоїв.

1 січня до Славутського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Прикордонна Улашанівка 27-річний чоловік отримав ножове поранення від рідного брата. Чоловіки разом зустрічали Новий рік, і після надміру спожитого алкоголю між ними виник конфлікт. У ході сутички старший 40-річний брат схопив зі столу ножа і вдарив ним молодшого брата.
Потерпілого з внутрішньою кровотечею, яка виникла внаслідок пошкодження печінки, терміново доправили в центральну районну лікарню. А винуватець події, зрозумівши, що накоїв, вирішив звести рахунки з життям. Його знайшли повішеним на міжкімнатних дверях.1 січня до Славутського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Прикордонна Улашанівка 27-річний чоловік отримав ножове поранення від рідного брата. Чоловіки разом зустрічали Новий рік, і після надміру спожитого алкоголю між ними виник конфлікт. У ході сутички старший 40-річний брат схопив зі столу ножа і вдарив ним молодшого брата.

Уже через тиждень, 7 січня, під час святкування Різдва, до відділу поліції з лікарні надійшла інформація про черговий підріз. Із села Колом’є «швидкою» було доставлено 35-річного чоловіка, у якого діагностували колото-різану рану лівої половини грудної клітини та гемопневмоторакс.

Як з’ясували правоохоронці, тілесні ушкодження потерпілому ножем наніс його 42-річний знайомий, з яким вони разом розпивали спиртне.

Наразі обоє потерпілих перебувають у лікарні. По даних фактах відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Слідчі дії тривають.

 

Автор: Тетяна Новак