Новини
Кримінал

За камуфляж – удар ножем

В одному із сіл Новоушицького району двоє чоловіків стояли в черзі у місцевому магазині. 52-річному підозрюваному, який був трохи напідпитку, не сподобалось, що його 43-річний односелець одягнений у камуфляжну куртку. Відтак почав дорікати чоловікові, мовляв, «ти не військовий, на війні не був, то й немає чого такий одяг носити».

Потерпілий, який працює лісничим і часто одягає камуфляж, проігнорував це зауваження, розвернувся і пішов додому. Це обурило підозрюваного. Він схопив з прилавку ніж, наздогнав односельця і вдарив його у спину, повідомляє прес-служба Нацполіції. Щоправда, після скоєного одразу отямився і повідомив про те, що наробив. Правоохоронці одразу виїхали на місце і викликали бригаду “швидкої допомоги”.

Потерпілого з проникаючим ножовим пораненням доправили в центральну районну лікарню. У чоловіка була пробита легеня, тож його терміново прооперували.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Автор: Тетяна Новак