Новини
Кримінал

Хмельничанин прийшов до магазину озброєний

Близько десятої години вечора на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Хмельницькій області надійшов сигнал „тривога” з цілодобового магазину, що перебуває під охороною.

На місце події миттєво виїхав наряд швидкого реагування поліції охорони.

– Коли ми зайшли до приміщення магазину, то помітили невідомого, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він поводився агресивно стосовно продавців та інших відвідувачів магазину, нецензурно лаявся, – розповів поліцейський охорони, який прибув на виклик.

Правоохоронці попросили захмелілого чоловіка покинути заклад. Коли ж чоловік з поліцейськими охорони виходили з магазину, то одна з продавців вказала на пакет, який приніс із собою невідомий та залишив біля торгівельної полиці. Правоохоронець підняв пакет та відчув, що там знаходиться невеликий, але важкий предмет. Підозри уважного поліцейського охорони виявилися недаремними – в пакеті, замотаний у папір, лежав предмет схожий на пістолет.

Згодом під час поверхневого огляду у кишенях затриманого виявили й набої. Дані предмети було вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ ГУНП в Хмельницькій області.

За інформацією Управління поліції охорони в Хмельницькій області наразі проводиться досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України, під час якого буде з’ясовано походження даних предметів та з якою метою їх планував використати 49-річний затриманий житель м. Хмельницького.

Автор: Тетяна Новак