Новини
Події

Минулого року на Хмельниччині знешкоджено 3 організовані злочинні групи, які завдали шкоди на 5,5 мільйони гривень

Також слідчими розкрито ряд резонансних вбивств, серед яких замовне вбивство жінкою чоловіка у Славуті, вбивство в Шепетівському районі киянки з подальшим заволодінням її квартирою, а також вбивство рецидивістом 27-річної мешканки Запорізької області.

Звітуючи про результати роботи поліції області за минулий рік, начальник ГУНП Микола Семенишин зазначив:

— Впродовж року знешкоджено злочинну діяльність 3-х організованих злочинних груп, до складу яких, в цілому, входило 15 осіб, у тому числі раніше судимі. Встановлено їх причетність до 49 тяжких та особливо тяжких злочинів на території Хмельницької та Вінницької областей. Серед вчинених членами ОЗГ злочинів 16 крадіжок зерна із сільськогосподарських підприємств, 31 крадіжка з житлових та господарських приміщень громадян, 2 крадіжки з магазинів ювелірних виробів тощо. Загальна сума збитку, завдана діяльністю ліквідованих ОЗГ, складає більше 5,5 мільйонів гривень.

Також впродовж року правоохоронцями розкрито 36 умисних вбивств, серед яких замовне вбивство жінкою чоловіка у Славуті, вбивство в Шепетівському районі киянки з подальшим заволодінням її квартирою, а також вбивство рецидивістом 27-річної мешканки Запорізької області.

 

Інформація Сектору комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко