Новини
Суспільство

У Кам’янець-Подільському реалізується унікальний соціальний проект

На Всеукраїнській краудфандинговій платформі Спільнокошт стартував проект соціального бізнесу, який буде реалізовано у місті на камені.

Проект покликаний зробити приємний здоровий відпочинок і самовдосконалення доступні всім! Доступ до книжок та перебування у просторі Крамнички для школярів і пенсіонерів буде безкоштовним, а всі заходи – з зарезервованими місцями для них.

Також постійні знижки для студентів, підбір необхідної літератури для навчання та самовдосконалення, настільні ігри, затишна атмосфера та ще багато приємних сюрпризів..

Простір Крамнички детально спланований для затишного перебування людей поважного віку, школярів, творчих особистостей та людей з обмеженими фізичними можливостями.

За словами організаторів завдяки цьому проекту у Кам`янець-Подільскому:

  • З`явиться простір, де різні категорії населення можуть спілкуватися між собою та ділитися світобаченням. Так громада краще розуміє потреби одне одного, а це запорука міцного суспільства.
  • Простір, в якому люди поважного віку будуть почувати себе потрібними. Місце відпочинку наших з вами дідусів і бабусь не повинно обмежуватися лавкою біля під`їзду або диваном перед телевізором.
  • В місті збільшиться кількість громадських майданчиків для обміну творчими надбаннями.
  • Зростатиме туристичний статус  міста.
  •  З`явиться простір для презентації  витворів мистецтва місцевих творців, чиї роботи у подальшому будуть прикрашати оселі по всьому світу!

Автор: Адміністратор сайту