Новини
Суспільство

Активісти  ОСББ Хмельниччини мають нагоду повчитися

 

Із 25 січня до 30 квітня керівники обєднань співвласників багатоквартирних будинків, їх заступники та активісти, котрі планують створити ОСББ, мають нагоду пройти навчапльний курс у  «Школі ефективного ОСББ».

За три місяці навчання ініціативні люди матимуть нагоду   пройти  фахову підготовку, аби ефективно працювати  як  майбутні членіи правлінь, ревізійних комісій, ініціативних груп. У «Школі» керівники існуючих і майбутніх об’єднань матимуть нагоду отримати знання  щодо управління будинком, ефективних комунікацій та новітніх технологій у цій сфері. А ще дізнатися тонкощі ефективної дії  механізмів місцевої демократії, можливості громадян долучатися до прийняття рішень місцевого значення. У «Школі ефективного ОСББ» можна також буде  отримати знання як повноцінно реалізувати  та захистити свої права за допомогою створення органів самоорганізації населення, а також  як правильно вибудовувати стосунки із виробниками/виконавцями житлово-комунальних послуг та ролі ОСББ в цьому процесі.

Навчання в Україні організоване завдяки реалізації грантового проекту IFC “Енергоефективність у житловому секторі”.

Аби зареєструватися на цей курс, – а це  112 навчальних годин, необхідно   заповнити антету на сайті міжнародного проекту.  Хто ж не має можливості в силу життєвих обставин полишити рідну домівку, у Хмельницькому «Рада ОСББ Хмельницького» щопонеділка на волонтерських засадах організовує таке навчання і консультації для активістів та ініціативних громадян  в приміщенні управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради.

Автор: Адміністратор сайту