Новини
Надзвичайні події

У Кам’янець-Подільському позашляховик зіткнувся зі “швидкою”


У результаті ДТП 63-річний водій «УАЗа» та фельдшер опинилися в лікарні, а чоловік, який перебував за кермом позашляховика, зник з місця ДТП.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 січня близько 20.40 години на перехресті вулиць Огієнка та Князів Коріатовичів. Водій автомобіля «Mercedes» допустив бокове зіткнення з автомобілем швидкої медичної допомоги під керуванням 63-річного жителя Кам’янець-Подільського району, після чого зник з місця події.

Внаслідок ДТП водій «швидкої» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та вивиху плеча. У фельдшера швидкої діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забійну рану голови, перелом плечової кістки та забій правого колінного суглобу. Обох потерпілих госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні. Їхній стан — задовільний.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту або обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Автор: Адміністратор сайту