Новини
Дозвілля

Любителів літератури запрошують на квест

«Літературна спадщина Кам’янця» – це квест, який уперше в Кам’янці провели минулого року 22 квітня, до відкриття туристичного сезону. Це був пішохідний квест «Літературна спадщина Кам’янця» на території Старого міста.   А цього року квест уже не чекав відкриття турсезону, а стартував 20-го січня.

Організовує захід Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник, – йдеться на офіціній сторінці “Літературної зали” у facebook.  Узяти участь в ньому можуть усі охочі. Для цього необхідно зробити наступні кроки:

1. Ознайомитись із завданням та відшукати об’єкт, що є відгадкою.

2. Сфотографуватись на фоні певного об’єкта і надіслати світлину на електронну скриньку galleryofart.kpdimz@gmail.com з поміткою «Літературна спадщина Кам’янця», вказавши наступну інформацію: прізвище та ім’я учасника, назву об’єкта.

Завдання з’являтимуться щоп’ятниці в офіційній групі Літературної зали у соціальній мережі «Facebook» (www.facebook.com/groups/litzala ). Час на виконання кожного із них вказуватиметься окремо. За кожну правильну відповідь учасники отримуватимуть бали, які будуть залежати від складності завдання та оцінюватимуться від 1 до 3. Квест складається із 10 завдань. Тож імена переможців стануть відомі 31 березня 2017 року.

Джерело: 20 хвилин

Автор: Тетяна Новак