Новини
Суспільство

Школярі Білогір’я на Хмельниччині отримали мультимедійний комплекс і комп’ютери

У мешканців району немає сумнівів, що з обранням народного депутата України Андрія Шиньковича Білогірщина отримала надійного помічника у вирішенні наболілих питань. За трохи більше ніж два роки він разом з командою «За конкретні справи» покращив умови проживання в районі, особливих змін зазнали соціальні об’єкти.
Учні та педагогічний колектив Білогірського НВК вже неодноразово переконувались у тому, що Андрій Васильович – людина слова. Тож вкотре перед новорічними святами звернулись до нього з проханням придбати сучасну комп’ютерну техніку. Затрати це немалі, а обладнання необхідне для покращення навчального процесу.
«Ми вже випускники, тож маємо належно підготуватися до вступної кампанії і добре освоїти комп’ютери. Тому звернулися до Андрія Васильовича за допомогою, адже він вже не один раз виконував наші прохання, не відмовив і цього разу», – розповідають учні Білогірського НВК.
Залучити кошти Андрію Васильовичу вдалось з державного бюджету. А це 195 тисяч гривень для місцевих бюджетів на соціально-економічний розвиток. Саме з цієї суми і придбали 2 персональних комп’ютери для вчителів та ще 10 для учнів. Окрім цього, відтепер школа має і мультимедійний комплекс (ноутбук, проектор та екран). Придбали ще два сучасних телевізори. Тут вже долучився до справи педагогічний колектив: з шкільного бюджету виділили необхідну суму, аби НВК технічно було укомплектоване повністю.
«Наша команда «За конкретні справи» вже має гарний перелік справ, які були зроблені до сьогоднішнього дня у Білогірському НВК. А це і перекриття даху, і подарунки для учнів, надання необхідних матеріалів для підготовки до навчального року. Сьогодні ми виконали важливу місію – для учнів подарували комп’ютерний клас. Тому що вік сучасних технологій вимагає від нас іти в ногу з часом, і діти, які виходять з шкільної лави, повинні бути підготовлені до серйозного життя. Білогірщина є прикладом того, як учні отримують достойний рівень знать. Вони готові завтра приходити у серйозні вищі навчальні заклади та отримувати освіту, ставати професіоналами та  фахівцями. Маю надію, що сьогоднішній подарунок школі стане в нагоді не одному поколінню, а ми будемо разом з  батьками школярів, вчителями та нашою командою «За конкретні справи» радіти їхнім успіхам у подальшому житті», – зазначив народний депутат України Андрій Шинькович.
Радо зустріли Андрія Васильовича і учні старших класів, які в вузькому колі поспілкувались з парламентарем. Отримали декілька порад щодо навчання та важливості постійного самовдосконалення. Не обійшлося і без наступних завдань для народного обранця, які, за його переконанням, обов’язково будуть виконані. Адже це справа честі для всієї команди «За конкретні справи» – працювати на благо людей та для розвитку Хмельниччини.

Автор: Алла Самойленко