Новини
Суспільство

У Кам’янці-Подільському оголошено новий сезон літературних батлів

Минулої п’тниці, 20 січня,  літературна зала Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника розпочала черговий інтелектуальний квест, повідомляють на сайті міської ради.

Наразі квест «Літературна спадщина Кам’янця» – одна із послуг, яку надає Кам’янець-Подільський державний історичний музей-заповідник. А щоб знавців літературної спадщини міста над Смотричем побільшало – літературна зала оголосила новий сезон літературних батлів.
Узяти участь в квесті можуть усі охочі. Для цього необхідно:
1. Ознайомитись із завданням та відшукати об’єкт, що є відгадкою.
2. Сфотографуватися на фоні цього об’єкта і надіслати світлину на електронну скриньку galleryofart.kpdimz@gmail.com з позначкою «Літературна спадщина Кам’янця», вказавши прізвище та ім’я учасника, назву об’єкта.Завдання з’являтимуться щоп’ятниці на сторінках газети «КлюЧ» та у офіційній групі літературної зали у соціальній мережі «Facebook»: www.facebook.com/groups/litzala. Час на виконання кожного із них вказуватиметься окремо. За кожну правильну відповідь учасники отримуватимуть бали, які залежатимуть від складності завдання та оцінюватимуться від 1 до 3. Квест складається із 10 завдань. Тож імена переможців дізнаємось 31 березня 2017 року.
Троє кращих знавців літературної спадщини нашого міста отримають дипломи переможців, безкоштовні квитки на трьох осіб у Галерею мистецтв та літературні новинки від сучасних українських авторів із автографами.

Автор: Алла Самойленко