Новини
Кримінал

У Новій Ушиці малолітній розбишака напав з арматурою на пенсіонерку

Подія сталася в смт. Нова Ушиця вчора, 23 січня, близько 12.40 години. Потерпіла стверджує, що зловмисник, погрожуючи шматком арматури, вимагав у неї 200 гривень. Врятував пенсіонерку її сусід, який і викликав поліцію.

Цього хлопця добре знають у місцевому відділку поліції і соціальних службах. Майже усі його родичі притягувалися до кримінальної відповідальності за ті чи інші злочини. Тому про позитивний приклад в сім’ї говорити не доводиться. Більше того, живе хлопець тільки з бабусею, адже мама постійно їздить на заробітки.

Незважаючи на зовсім юний вік, хлопчина вже неодноразово вчиняв злочини. Здебільшого крав металобрухт в односельчан, який здавав на пункти прийому, а гроші витрачав на розваги. Проте притягнути його до відповідальності через вік не було можливості.

А вчора юний злодій вчинив більш тяжкий злочин — розбійний напад на 81-річну пенсіонерку. Хлопець стверджує, що потерпіла обіцяла йому металобрухт. Бабуся цю версію заперечує, і розповідає, що він прийшов з пропозицією допомогти їй по господарству за винагороду. Коли вона відмовила, хлопець схопив арматуру та почав погрожувати, вимагаючи грошей.

Джерело: сайт поліції Хмельниччини

Автор: Алла Самойленко