Новини
Інфраструктура

Андрій Шинькович: Теофіпольському РБК бути!

Мешканці Теофіпольщини вже стомилися оббивати пороги кабінетів та просити щоб тутешній районний будинок культури таки добудували. Коли торік районом пройшла звістка, що за сприяння нашого народного депутата України Андрія Шиньковича з ДФРР були виділені кошти для відновлення робіт, багато хто не міг  у це повірити. Та вже сьогодні результат роботи є.  Перевірити як освоюють надану суму Андрій Васильович завітав вже на початку року.

Важко повірити, що ще декілька місяців тому тут було Богом забуте приміщення6 розмальовані стіни, вщент зруйнована підлога, та чагарники які були як ззовні так і всередині. Нині, робота «кипить» та вже видніються конкретні зміни.

«Наша команда ініціювала і продовжила дуже необхідну справу для всього Теофіпольського району – добудову місцевого районного будинку культури. Цього року я планую залучити ще 10 мільйонів гривень, аби відкрити першу частину – спортивний комплекс. Тут буде функціонувати і великий зал і малий, будуть душові кімнати, тренерська та гарно об лаштовані роздягальні для спортсменів. Це, я впевнений, гарний початок, після цього будемо реконструювати і залу, і фойє», – поділився планами під час візиту співголова політичної партії «За конкретні справи» Андрій Шинькович.

Роботи у РБК розпочались не так давно, однак результати вже видно. З нетерпінням відкриття чекають усі мешканці району, адже надій на відновлення робіт у довгобуді вже не було. За переконанням співголови партії «За конкретні справи», прикладу попередніх бажаючих створити РБК наслідувати не будуть, і всі роботи доведуть до кінця. Хорошим доказом того, що за справу взялися відповідальні люди є ПМСД, в якому ремонт завершили минулого року, а кошти на такі зміни знову ж таки залучив з держбюджету Андрій Васильович.

Автор: Адміністратор сайту