Новини
Інфраструктура

Хмельницькі депутати дали згоду на зміну меж міста

До Хмельницького можуть приєднати прилеглі території. З таким проханням звернулися громади з Копистинської та Шаровечківської сільрад. Як відомо, більшість їх мешканців працює в місті, користується тут соціальними послугами.
Розглянувши пропозицію постійної комісії міської ради з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, клопотання Шаровечківської сільської ради від 16.09.2016 №366, враховуючи колективні звернення голів садівничих товариств Шаровечківської сільської ради, депутати Хмельницької міської ради вирішили надати дозвіл на зміну межі міста Хмельницького шляхом включення прилеглих територій Хмельницького району орієнтовною площею 340 га, в тому числі з земель Копистинської сільської ради орієнтовною площею 19 га та Шаровечківської сільської ради орієнтовною площею 321 га.
Управлінню земельних ресурсів та земельної реформи доручили замовити проект землеустрою щодо встановлення (зміни) межі міста Хмельницького згідно чинного законодавства. Змінювати межі міста – у компетенції Верховної Ради України. Однак, такому рішенню передує певна процедура, частиною якої є згода на це депутатів міської ради.

Автор: Адміністратор сайту