Новини
Події

Керівництво Національної поліції Хмельниччини навчали мистецтву спілкування

На Хмельниччині керівництво Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та Управління патрульної поліції в м. Хмельницькому упродовж двох днів навчалося мистецтву стратегічної та кризової комунікації.

— Вміння правильно та ефективно спілкуватися має стати невід‘ємною частиною професійних якостей кожного працівника поліції, тим більше — керівника, — зазначив генерал поліції 3-го рангу Микола Семенишин. – Я щиро вдячний нашим тренерам з Консультативної місії за те, що допомогли нам поглянути на себе збоку і дали ті комунікативні інструменти, з допомогою яких ми зможемо самовдосконалюватись і налагоджувати більш тісні та продуктивні стосунки із засобами масової інформації і населенням. — Ефективна комунікація — одна зі складових успішної поліцейської діяльності, тому ми повинні володіти такими навичками в обов‘язковому порядку.

Тренінг проводився за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу. Провідні фахівці у сфері сучасних комунікативних технологій з Естонії, Латвії та України навчали поліцейських високопосадовців правильному спілкуванню зі ЗМІ, громадськістю, навичкам поводження перед телекамерами, правилам користування соціальними мережами.

Автор: Адміністратор сайту