Новини
Інфраструктура

На головному водозаборі Хмельницького встановили енергозберігаюче обладнання

Серед вагомих проектів, виконаних міським комунальним підприємством “Хмельницькводоканал”, особливої уваги заслуговує нещодавно завершена реконструкція машинного приміщення на водопровідно-насосній станції №10, що у селі Чернелівка Красилівського району. Загальна вартість проекту — понад 4,5 млн грн. Кошти виділені з бюджету міста Хмельницького.

Проектом передбачалася реконструкція машинного приміщення водопровідно-насосної станції №10 із заміною запірної арматури та насосного агрегату на сучасне енергозберігаюче обладнання.
Окрім встановлення запірної араматури та нового насосного агрегату, змонтовано два дренажні насоси зануреного типу та шафи управління ними, опорні конструкції для кріплення трубопроводів, встановлені чавунні вставки, виготовлені вузли для технологiчних цехових трубопроводiв та виконано загальний ремонт приміщення (монтаж нових вікон та дверей, облицювання стін, улаштування стяжки підлоги, фарбування стелі тощо). Також виконано ремонт освітлення: у машинному приміщенні встановлені 16 світлодіодних енергозберігаючих освітлювачів.
Джерело: сайт міської ради

Автор: Алла Самойленко