Новини
Спорт

Передбачуваний фінал “атомного” футболу

Чверть століття на Хмельницькій АЕС проходить турнір з футзалу на призи корпоративної газети «Перспектива». У нинішньому сезоні за призи змагалися сім команд із вісімнадцяти цехів та підрозділів Хмельницької АЕС.

Цими вихідними відбулися півфінальні та фінальні ігри. Зокрема, у півфіналі зустрілись гравці цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ) і управління зі збірною, до складу якої увійшли футболісти гідротехнічного цеху (ГТЦ), комунального господарства (КГ) та військової частини (в/ч) з охорони ХАЕС. Команда ГТЦ, КГ і в/ч зі значною перевагою розгромила суперників, посівши третє місце.

Фінал був передбачуваним, бо у боротьбі за найвищу нагороду зійшлися давні суперники, футболісти енергоремонтного підрозділу та спортсмени турбінного цеху. З рахунком 4:2 перемогу виборола команда ремонтників, яка і стала переможцем 25 футбольного турніру на призи газети «Перспектива».

В рамках турніру, були також відзначені кращі гравці в чотирьох командах, які змагалися за призові місця турніру. Окремою відзнакою було нагороджено воротаря електричного цеху Хмельницької АЕС Юрія Ющука – учасника всіх 25 турнірів з футзалу.

Ювілей футбольного турніру спортсмени атомної станції відзначили новими здобутками. Наразі команди готуються до чергових змагань, адже футбольні баталії турніру не менш видовищні, ніж матчі більш високого рівня, і мають своїх прихильників та вболівальників.

За матеріалами прес-служби ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак