Новини
Інфраструктура

За непосипані тротуари комунальники Кам’янця потрапили “під роздачу”

Сьогодні на виробничій нараді за участю всіх структурних підрозділів міської ради мер Кам’янця Михайло Сімашкевич відзначив незадовільну роботу житлово-комунального господарства в зимовий період.

Зокрема, він зауважив, що багато кам’янчан цієї зими скаржаться на відсутність протиожеледної суміші на тротуарах і дорогах.

– Незрозуміло, в чому причина такої ситуації. Адже є все необхідне, аби дороги та тротуари були безпечними для водіїв та пасажирів: і посипкова суміш, і техніка, і працівники, – прокоментував Михайло Сімашкевич.

Заступник міського голови Сергій Бабій привів низку прикладів неналежного та недобросовісного відношення щодо посипки тротуарів протиожеледними сумішами відповідальними працівниками Департаменту ЖКГ та житлово-експлуатаційних комунальних підприємств.
Після нетривалих звітів керівників про організацію посипки тротуарів заступник міського голови з питань ЖКГ оприлюднив власне подання міському голові за яким догани та усні попередження оголошені восьми працівникам різних комунальних структур міста, які повинні дбати про безпеку тротуарів та доріг.

До 16.00 тротуари мікрорайонів та внутрішньобудинкові переходи мають бути належно посипані протиожеледними сумішами.
О 16.00 Департамент ЖКГ зобов’язано надати звіт про виконання необхідних протиожеледних міроприємств.

За матеріалами прес-служби міської ради Кам’янця-Подільського та Департаменту ЖКГ міста.

Автор: Тетяна Новак