Новини
Події

До Хмельницького із зони АТО повернувся зведений загін правоохорнців

25 працівників поліції з Хмельницького впродовж двох місяців несли службу по охороні громадського порядку в Донецькій області.

— Сьогодні надзвичайно радісний день. День, якого ми всі з вами чекали. Зведений загін повернувся додому в повному складі. Хлопці добросовісно виконали свій обов’язок по захисту цілісності та незалежності нашої держави, — звертаючись до присутніх, сказав начальник ГУНП в Хмельницькій області Микола Семенишин.

Рідні зі сльозами на очах зустрічали своїх чоловіків, дітей та коханих, адже ці два місяці тягнулись надзвичайно довго. Бійці за сотні кілометрів від дому зустрічали найбільші сімейні свята: Новий Рік, Різдво, Водохреща.

Разом із бійцями повернувся до Хмельницького і старший інспектор-кінолог кінологічного центру ГУНП Євген Кушнір, який зі службовою собакою Беті півтора місяці також ніс службу в зоні АТО. Євген згадує, що їм з чотирилапою напарницею, зокрема, вдалося розшукати хлопчика, який втік із притулку. Живим і неушкодженим його повернули під опіку вихователів.

Автор: Адміністратор сайту