Новини
Увага!

На Хмельниччині очікується погіршення погодних умов

За прогнозами синоптиків, починаючи з 2 лютого, очікується погіршення погодних умов з переходом температури через 0 градусів та випаданням опадів у вигляді мокрого снігу із дощем, що призведе до ускладнень дорожнього руху автомобільними дорогами загального користування.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути уважними та обережними, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху!

Зважайте на обмеження швидкісних режимів, на які вказують попереджувальні знаки зимової тематики, яких по всій дорожній мережі Хмельниччини було встановлено майже 1200 комплектів.

Ожеледь на дорожньому покритті не можливо ліквідувати за лічені хвилини, адже потрібен час на обробку покриття піщано-соляними сумішами, час на те, щоб ця суміш спрацювала. Тому ваша безпека – це, перш за все, дотримання вимог та правил водіння на слизькій зимовій дорозі!

Пам’ятайте, що причиною переважної більшості дорожньо-транспортних пригод є недотримання правил дорожнього руху, в першу чергу, перевищення водіями дозволеної швидкості, неуважність та необережність за кермом.

Автор: Тетяна Новак