Новини
Події

Діяльність Хмельницької АЕС в інтересах кожного працівника

2 лютого на Хмельницькій АЕС відбулися конференція трудового колективу та звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації станції.

Делегати від трудових колективів заслухали звіт про виконання показників діяльності Хмельницької АЕС за 2016 рік відповідно до зобов’язань, передбачених Колективним доовором ДП «НАЕК «Енергоатом», який представив генеральний директор Хмельницької АЕС Микола Панащенко.

«Хмельницька АЕС завершила 2016 рік із рекордним показником з виробітку електроенергії – 14 мільярдів 864 мільйона кіловат-годин. За 2016 рік коефіцієнт використання встановленої потужності на Хмельницькій АЕС склав 85,2% – це найкращий показник серед АЕС України. У 2016 році на Хмельницькій АЕС не було жодного порушення станційного рівня, – прозвітував генеральний директор ХАЕС Микола Панащенко.

Також на конференції були заслухані питання виконання Колективного договору ДП «НАЕК «Енергоатом» за 2016 рік, виконання постанови конференції трудового колективу, звіт комісії з трудових спорів, питання охорони праці та вибори делегатів на конференцію трудового колективу ДП «НАЕК «Енергоатом».

Делегатами конференції трудового колективу роботу Хмельницької АЕС за звітній період було визнано задовільною.

На звітно-виборній профспілковій конференції було представлено звіт голови профкому Михайла Гука про роботу профспілкового комітету Хмельницької АЕС за період з лютого 2012 по лютий 2017 років. Він подякував всім членам профспілкового комітету за роботу – «Були помилки та прорахунки в роботі профкому, але були й значні здобутки та гучні перемоги».

Вирішення поточних питань в 2016 році здійснювали постійно діючі в профспілковому комітеті тринадцять комісій при активній допомозі голів цехових комітетів та профспілкового активу. Серед основних напрямків роботи профспілкового комітету за звітний період були: контроль за дотриманням на підприємстві законодавства України про працю, виконання умов Колективного договору, розробка і впровадження пропозицій по вдосконаленню Колективного договору і додатків до нього.

Довіру від колективу в черговий раз отримав Михайло Гук, якого було обрано лідером профспілкового комітету, а його заступником Віталія Пятковського.

 

Джерело: Прес-служба ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак