Новини
Суспільство

На фестивалі у Кам’янці-Подільському покажуть ретро-автомобілі, вінтажне вбрання, рок-н-рол

9-11 червня 2017 року у м. Кам’янець-Подільський відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль «Ретрофест». У програмі «Ретрофесту» – парад авто-мототехніки минулого століття і виставка старовинних та екзотичних автомобілів; танцювальний марафон у стилі бугі-вугі, твіст, рок-н-рол, танцювальні майстер-класи, покази вінтажних колекцій одягу та конкурс ретро-костюмів, «Грай-Ленд» для малечі. Організується робота творчих локацій, театральних і музичних перфомансів, культурних і мистецьких заходів.

Окрасою і головними винуватцями свята вже за традицією стануть шедеври автомобільного мистецтва — рідкісні та раритетні автомобілі й реплікари найрізноманітніших моделей і марок, іноземного й вітчизняного виробництва. Лейтмотивом Фестивалю-2017 будуть 20-70-ті роки ХХ століття.
Оргкомітет ІІ Міжнародного Фестивалю «Ретрофест» запрошує Вас стати учасниками події  учнівську молодь, творчі та мистецькі колективи, шанувальників активного та змістовного відпочинку, власників ретроавтомобілів та всіх зацікавлених осіб.

Заявки для участі приймаються на сайті Фестивалю: http://retrofest.ua

Організатори: Клуб шанувальників ретро та реплікарів «Діксі-ретро» та Подільський автомобільний клуб.

 

 

Джерело: сайт Нетіинської міської ради

Автор: Алла Самойленко