Новини
Події

У Кам’янці-Подільському затримано автомобіль з підробним свідоцтвом про реєстрацію

Під час проведення практичного етапу оперативно-профілактичних заходів на території міста Кам’янець-Подільський з метою протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку 01 лютого поліцейськими сектору реагування патрульної поліції в складі Машталяра Костянтина та Постного Максима на перехресті вулиць  Князів Коріатовичів і Першотравневої було зупинено автомобіль “Фольксваген Гольф” під керуванням 28 – річного жителя Борщівського району Тернопільської області. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook  начальник Кам’янець-Подільського ВП ГУНП в Хмельницькій області Борис Сушицький.
При перевірці документів та огляду транспортного засобу поліцейські виявили ознаки зміни номера кузова кустарним способом та ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Вилучений автомобіль та документи направлені на дослідження.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження передбачене ч.1 ст.290 Кримінального кодексу України «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу».

Автор: Алла Самойленко