Новини
Події

Керівник поліції Хмельниччини поговорив з кам’янчанами

Начальник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Микола Семенишин провів виїзний прийом громадян у Кам‘янець-Подільському відділу поліції.

На прийом до очільника обласної поліції зі своїми проблемами та пропозиціями завітали 18 відвідувачів. Приємно, що містяни приходили не лише зі своїми проблемами та скаргами, а й з конкретними пропозиціями щодо покращення роботи поліції і пропонували допомогу.

Піднімали питання, що турбують кам’янчан, зокрема це нерозкриті вбивства на території міста, робота гральних закладів із гральними автоматами, незаконний обмін валюти на ринку валютниками , а також непритягнення до відповідальності посадових осіб виконавчого комітету міської ради та департаменту ЖКГ, що вчинили злочин щодо геологічної пам’ятки природи загальнодержавного значення “Смотрицький каньйон” завдавши шкоду зеленим насадженням на території каньйону та виграні судові процеси по цьому питанню прокуратрурою та екологічною інспекцією в Хмельницькій області, незаконне проведення будівельних робіт та знищення зелених насаджень на охоронній території парку пам’ятки садово-паркового мистецтва “Кам’янець-Подільський із новою назвою “Героїв Євромайдану”. Також цікавились проведенням слідчих дій щодо продажу-купівлі так званних “золотих котлів” членами виконкому і витягнення із бюджету громади міста більше мільйона гривень.  Очільник ГУНП п.Семенишин М.О подякував представникам громадскості і звернув увагу на те, що поліція має працювати спільно із громадскістю міста і саме спільно зможемо змінити на краще життя нашого міста та країни в цілом. Про це написав на своїй сторінці у соцмережі очільник поліції Кам’янця-Подільського Борис Сушицький.

Відео і фото з сайту поліції Хмельниччини

Автор: Алла Самойленко