Новини
Надзвичайні події

Шепетівським волонтерам влаштували тотальний обшук

Волонтерський бус, який відвозив допомогу бійцям, що боронять країну на Світлодарській дузі та в Авдіївці, затримали на в’їзді в Шепетівку.  Одномоментно були проведені обшуки в будинку Михайла Верхогляда, помешканні Євгена Ступака, штабі Самооборони, автомобілях активістів та інших місцях, де по оперативних даних мало би бути купа арсеналів зі зброєю.

Вчора був в Шепетівці цирк – ціла маленька армія приїхала. купа різних спецслужб, і СБУ, і кримінальна поліція, і ще різних оперів купа. Звісно, не знайшли навіть іржавого патрона. Приїхала на цю спецоперацію ціла рота оперативників з автоматами, при повній амуніції і т.д. Скільки ж державі і платникам податків обходиться цей маскарад, зарплата ж чималенька, та й на пенсію підвищену ще молодими виходять.

Так прокоментував ці обшуки заступник штабу місцевої Самооборони і місцевий депутат Михайло Верхогляд.

Нє, ну я розумію, що в їхній уяві ми тільки й їздимо на фронт для того, щоб везти звідти зброю і воювати… Ну, невтямки декому і в керівництві держави, і в органах, що і на майдан ми вийшли і йшли з голими руками і дерев’яними щитами на озброєний до зубів Беркут, і віддаємо армії нашій все, що потрібно, і на фронті воюємо з ордою і колаборантами по одній простій причині – ми дуже любимо Україну і готові покласти на вівтар боротьби за Україну не тільки працю, але й життя.

У результаті, внаслідок цих обшуків не було знайдено жодного забороненого предмету, тому правоохоронці вибачились за безпідставне затримання та відпустили активістів. Чому виникла підозра у незаконній діяльності шепетівських волонтерів, поки що невідомо, повідомляє сайт Шепетівки.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter