Новини
Кримінал

На Хмельниччині поліцейські на «гарячому» затримали чоловіка, який проник до магазину

Близько четвертої години ранку в місті Полонне, що на Хмельниччині, поліцейські охорони на «гарячому» затримали чоловіка, який проник до магазину.

З охоронюваного приміщення магазину, який знаходиться у невеликому місті Полонне, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Хмельницькій області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. За вказаною адресою було направлено групу швидкого реагування.

Прибувши на місце події через 2 хвилини, правоохоронці під час обстеження об’єкта виявили сліди проникнення в приміщення – розбите скло в одному з вікон магазину. Дотримуючись заходів особистої безпеки та діючи професійно, поліцейські охорони заблокували об’єкт, що унеможливило втечу правопорушника.

Коли прибув власник магазину, який відчинив двері, правоохоронці затримали зловмисника – від поліцейських охорони чоловік ховався в складському приміщенні торгівельної точки.

Затриманим виявився 36-річний місцевий житель. Його було передано слідчо-оперативній групі відділу поліції для детального з’ясування обставин події. Наразі затриманому інкримінують правопорушення, передбачене частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Управління поліції охорони
в Хмельницькій області

Автор: Адміністратор сайту